Nyårshälsning

Gossip girl bloggen önskar er ett gott nytt år!! <3
2009 kommer bli ett lika händelserikt Gossip girl år som 2008 :)

You know you love me,
Xoxo


Skådespelarporträtt: Taylor Momsen

Namn: Taylor Michel Momsen
Ålder: 15 (född 26 juli 1993)
Intressen: Gå på bio, sjunga, dansa, kläder, mode
Favoritmusik: Garbage, Black eyed peas
Favoritämne: Kemi
Favoritbok: A time for dancing

I youtube-klippet nedan berättar Taylor om sin roll som Jenny och om sig själv.




Remember?




Blair <3 Chuck

Så många har önskat bilder på Blair och Chuck, så här kommer en hel bildspecial med dem. <3
Kan man annat än älska dem?









   

 

Gossip girl bloggen - utsedd till veckans blogg

Efter att bara ha haft den här bloggen i två dagar blev Gossip girl bloggen veckans blogg hos Camilla
Tack! <3


Gossip girl klubben

Än så länge har nio söta tjejer anmält sig till Gossip girl klubben, så jag lägger upp deras namn här så länge. Fortsätt anmäla er till klubben genom att skicka ett mail till [email protected]
så får ni förmåner. I det här inlägget uppdateras så fort det tillkommer nya medlemmar, men än så länge är det bara nio tjejer, och som jag sa: bara medlemmar får delta i framtida tävlingar. Så vill ni ge tjejerna konkurrens, bli medlem i klubben. Xoxo

Gossip girl klubben, medlemslista:


Marielle


Frida


Ceci


Fanny


Belinda


Eleonor


Tamara


Eveline


Anna

Svar på frågor

Jag fick en fråga om Gossip girl boxen med första säsongen släppts än, och ja det har den. Den 10 december i år släpptes den i Sverige (man fick den hemskickad dagen innan om man hade förhandsbokat) och den innehåller förutom hela säsongen, massa extramaterial. Bland annat får man veta storyn bakom teamet som skapat Gossip girl serien, hur skådespelarna valdes ut, bortklippta scener får man se, och det roligaste av allt: Ett stycke som heter Lol.  Det är klipp som är ihopsatta när skådespelarna under inspelningarna börjar skratta och gör bort sig. Så kul! Så för alla gossip girls out there, köp den :)


Jag fick också en fråga om ifall jag skulle fixa en riktig gossip girl design, och tyvärr kan jag inte photoshop men om någon vill hjälpa mig och sedan bli länkad så är det bara att säga till :) 200 läsare per dag, och haft bloggen i två dagar, inte illa! Love you <3


Bli Gossip girl medlem

Det är så roligt att Gossip girl bloggen enbart har fått positiv respons och att så många tycker det är en bra idé och gillar bloggen. <3
Nu startar även en Gossip girl klubb, via den här bloggen, där ni kan bli medlemmar. Och det kommer underlätta eftersom ni kommer bli länkade i bloggen, tävlingar framöver kommer endast vara för medlemmar, och ni kommer få gossip girl news före någon annan genom mail. Månadens Gossip girl fan kommer också utses varje månad.  Den första som anmäler sig som medlem, får dessutom en present.

För att bli Gossip girl medlem gör du så här:
- Skicka ett mail till [email protected] där du skriver ditt namn, ålder, ort, bloggadress och din mailadress.
-
Sedan blir du uppskriven på medlemslistan och länkad här i bloggen.


Blake och Penn är ett jättefint par.


Svar på rykte om Ed Westwick

En läsare frågade om ryktena om att Ed Westwick (Chuck Bass) är gay stämmer. Självklart inte, för han dejtar ju Jessica Szohr (Vanessa) i verkliga livet. Vad tycker ni om Ed och Jessica som par? I serien är de ju allt annat än nära.

En läsare frågade också om Gossipgirlbloggen kan bli medlem på bloglovin så att det går att prenumerera på bloggen, och självklart så har jag fixat det, så nu till spalten i höger kan ni se en länk där det står "Följ bloggen med bloglovin" så prenumerera nu alla gossip girls så missar ni inte ett enda inlägg :)




Tell me your secrets

Kan inte ni berätta för mig om era Gossip girl stories? Till exempel vem ni drömmer om att vara i serien, vem ni skulle vilja ha som pojkvän, vem ni fantiserat om, vems klädstil ni bara tycker är to-die-for, om ni träffat någon av skådespelarna, om ni varit i New York, något avsnitt/ögonblick i Gossip girl som ni ALDRIG glömmer, och varför. 


Tell me :)


Vem väljer du, N?

Ser ut som att Nate är en favorit hos många av er. Så varför inte börja morgonen med en bild på snyggingen, som dessutom kommer vara med i ett triangeldrama längre fram i serien. Kan ni gissa med vilka?


Gossip girl tävling

Vi sätter igång med en tävling direkt. Det ni har chans att vinna i den första Gossip girl tävlingen är bok nummer 10, skriven av Cecily von Ziegesar - Det finns bara en av mig.

För att vara med i tävlingen behöver du:
Kommentera i det här inlägget vem din favoritkaraktär i Gossip girl är, och varför.
Glöm inte skriva din mailadress.

Tävlingen avslutas den 1 januari. Lycka till! <3


Välkommen till Gossip girl bloggen

Välkommen alla läsare och bloggare till Gossip girl bloggen, som kommer att bjuda på massa nyheter/snackisar/bilder och videoklipp om Gossip girl. Om tv serien, om skådespelarna och om gossip modet, såklart! Jag hoppas att ni kommer vilja fortsätta besöka bloggen och ständigt kika in för nya uppdateringar :)
Om ni vill kontakta mig så gör ni det på [email protected] och den adressen gäller även för framtida tävlingar här i bloggen. Så, kika in med jämna mellanrum för att få dig uppdateringar om det underbara livet på Upper east side <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0